Premierul Viorica Dăncilă a ales să meargă într-un loc „sigur” de 1 Decembrie, la Focşani, în fieful baronului local Marian Oprişan, dar nu a scăpat de huiduieli nici acolo.

Înainte de intonarea imnului naţional, Viorica Dăncilă şi însoţitorii săi din PSD, printre care şi Codrin Ştefănescu şi Florin Iordache, au fost primiţi cu huiduieli de o parte dintre spectatorii ceremoniei organizate de CJ Vrancea.

Din public s-au auzit mai multe scandări, printre care şi „Huo, flămânzilor”, „hoților”, „infractorilor”. Premierul a rămas fără reacţie şi minute în şir nici măcar nu a clipit privind defilarea trupelor militare.

Evenimentul la care a participat premierul a constat în paradă militară, spectacol de muzică clasică, video-mapping și artificii.

Evenimentul, organizat în colaborare cu Garnizoana Focșani, a cuprins momentul de decorare a celor opt drapele de luptă ale „Brigăzii 8 LAROM”, o paradă militară în care au fost angrenați militari ai Garnizoanei Focșani, forțe ale Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, Salvamont Vrancea, dar și un recital al Fanfarei Garnizoanei Focșani. Ulterior, pe scena amplasată în Piața Unirii a avut loc un spectacol.

Articolul precedent”Pompierul Centenarului” este din Vrancea
Articolul următorFOTO Focul a distrus o gospodărie în Biliești. Proprietarului i s-a făcut rău