De ce acceptă românii să trăiască într-o lume a cinismului premeditat și într-un ocean de confuzie? De ce acceptă să fie tratați ca o națiune de rang inferior? Care este, de fapt, adevărul despre condiția de a fi roman? Într-o ediție specială la început de an, Dan Puric a vorbit despre starea sufleteasca a poporului roman, în exclusivitate la Realitatea Plus. 

„România a fost tratată ca o țară de rang inferior tot timpul. Am avut voievozi care au apărat cu prețul vieții și cu demnitate. Acum unde să-și găsească poporul român demniatea. Își regăsea în regina Maria. Ea mergea printre ăia cu febră tifoidă. Acum, au măști pe față. Ce să vadă omul? niște mașini puternice și că ăștia și-au trimis copiii în Dubai?

În jur sunt oameni cu depresii majore. Au nevoie de refacere sufletească. Nu simțiți o tensiune în aer? Românul sărbătorește în aceste zile cu tensiune, că simte că ceva dubios se pune la cale.

La ora actuală noi avem o metastază în politică. România nu se face bine cu excepții, România se face bine cu oameni. Nu toți sunt oameni.

Este un popor încercat. Să vă uitați puțin în ochii oamenilor. Din ghetoul comunist să intre într-o grădină zoologică cu niște trădători de neam. Tineretul de azi este distrus, este dezrădăcinat”, a spus Dan Puric, luni, la Realitatea PLUS.

 

Articolul precedentAnca Alexandrescu, față în față cu senatoarea Diana Șoșoacă – Interviul momentului cu cel mai vocal politician român
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET