Campionul olimpic la tir, Alin Moldoveanu, a inaugurat noul poligon de tir de la Focșani. Alin Moldoveanu, acum legitimat la Dinamo București, a revenit în orașul natal pentru a participa la un concurs național, organizat într-o sală modernă – Cupa CSM Focșani 2007-CS Unirea Focșani la tir sportiv, pentru pușcă și pistol cu aer comprimat 40 și 60 de focuri. Poligonul de tir de la Focșani a fost amenajat în vechea sală de karate a Clubului Sportiv Unirea și dispune de nu mai puțin de 12 linii de tragere, față de cinci câte existau până acum. De poligonul de tir se ocupă profesorii Adrian Alaci și Aurel Giurgea, aici pregătindu-se 25 de sportivi legitimați la CSM Focșani 2007 – CS Unirea Focșani. Campionul olimpic și-a respectat statutul și a câștigat proba de pușcă cu aer comprimat, devansându-i pe Alin Năstase de la Steaua și pe Andrei Rusu de la Poli Iași.

Competiția de la Focșani a reunit trăgători de la mai multe cluburi din țară, printre care Steaua București, Dinamo București, CSU Brașov, Politehnica Iași, CSM Brașov, Unirea Alexandria, Omega Tehnoton Iași. Iată celelalte rezultate înregistrate astăzi:

– pușcă cu aer comprimat 40 focuri, junioare 3: locul I-Alexandra Bivolaru; locul II-Teodora Șușu și locul III-Gabriela Donici, toate trei de la formația CSM 2007- CS Unirea Focșani. La junioare I proba a fost câștigată de Iustina Dumbravă, de la Poli Iași. La juniori 3, Lucian Puțaru și Alesandro Bracesi, de la CSM 2007- CS Unirea Focșani, au ocupat locurile I și II.

– proba de pistol a fost câștigată la fete de Antonia Bălan, de la CSU Brașov, urmată în clasament de Alexandra Ghenu-CSU Brașov și Elena Constantin-CSA Steaua.

– în proba de senioare, pe primul loc s-a clasat Roxana Bonte-CS Dinamo, urmată de colega sa de club Laura Duculescu și Florentina Petrila-CSA Steaua.

– în proba de pistol bărbați, competiția a fost câștigată de Dan Petrila-CS Tunari, locul II fiind ocupat de Doru Ghenu-CSU Brașov.

Competiţia a fost supervizată de antrenorul federal Nicolae Constantin, arbitrajul fiind asigurat de Constantin Stan, Constantin Văluţă şi Victor Popa, arbitri internaţionali.

Articolul precedentFOTO Flăcările s-au extins și la o a doua gospodărie din Ciorăști
Articolul următorDoi motocicliști s-au răsturnat pe DN2D