????????????????????????????????????

Episcopia Slatinei şi Romanaţilor, zguduită de un nou scandal! Preasfințitul Părinte Sebastian Pașcanu, Episcopul Slatinei și Romanaților, este acuzat că a întreținut relații sexuale cu Ciprian Spiridon Câmpineanu – Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei.

Război total în Biserica Ortodoxă Română! Cel puțin jumătate dintre înalții ierarhi din cadrul Sf. Sinod sunt homosexuali, pedofili, simoniaci, foști informatori ai Securității, vinovați de alte fapte imorale sau penale, incompatibile cu canoanele și regulamentele Bisericii Ortodoxe Române. Pe această listă se află și Sebastian Pașcanu, episcop al  Episcopiei Slatinei și Romanaților, scrie Gazeta Oltului.

Din anul 2008 de când şi-a început activitatea, Episcopia Slatinei şi Romanaţilor nu a fost scutită deloc de scandaluri. În cei câţiva ani de existenţă, eparhia din judeţul Olt a avut parte de câteva episoade care au cutremurat întreaga țară. Totul a început din anul 2009, când un preot din Olt, Marinel Vâşcu, s-a aruncat în fața trenului, spunând că se omoară din cauza tiraniei şi dictaturii prin care Sebastian Pașcanu se conduce eparhia.  Un an mai târziu, de la mănăstirea Brâncoveni, din cadrul Episcopiei Slatinei şi Romanaţilor, au plecat zeci de măicuţe, conduse de preotul slujitor şi duhovnic Nichita Paşcanu, lăsând în urmă nu doar Episcopia Slatinei, ci şi ortodoxia română. Mulți preoți din Olt au început încă de pe atunci să spună că se tem de măsura cu care Sebastian îi amenința: caterisirea.  Însă acum, cel trecut pe lista de caterisire este chiar el însuși, Episcopul Sebastian Pașcanu, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu Ciprian Spiridon Câmpineanu – Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei.

Mai multe, AICI. 

În lumina celor dezvăluite anul trecut de jurnaliștii din Olt, sursele noastre spun că scandalul e departe de a fi îngropat de Biserică, și că cei doi ierarhi sunt în centrul unei anchete interne.

Articolul precedentPolițiștii-fotbaliști ai IPJ Vrancea, în topul echipelor MAI
Articolul următorMuzeul Iluziilor, pentru prima oară la Focșani