Anca Alexandrescu – realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel, de la Realitatea PLUS, a făcut, miercuri seara, dezvăluiri fără precedent despre privatizarea OMV. Potrivit unor surse care doresc să-și păstreze anonimatul, s-au dat șpăgi de milioane de euro la acea vreme.  Anca Alexandrescu a povestit pasaje necunoscute publicului din discuția dintre fostul premier al României – Adrian  Năstase și fostul prim-ministru al Regatului Unit – Tony Blair.

„V-ați întâlnit cu Tony Blair, iar la finalul întâlnirii, ați spus că vreți să vorbiți cu el între patru ochi. El a zis că se întâlnește cu dumneavoatră în prezența ambasadorului. Dumneavoastră i-ați spus să vă ajute să cumpărați Shell, că e în pericol să-l ia rușii.

Ministrul Dan Ioan Popescu l-a invitat la București pe șeful OMV de la acea vreme și a fost o discuție restrânsă, la casa domniei sale de la Azuga. Banii s-au împărțit pe terenul de golf. Lucrurile s-au întâmplat foarte repede. S-au dat milioane de euro șpagă pentru privatizarea Petromului. Nu știu cine le-a dat, nu știu cine le-a luat. Dl Năstase, dvs ați primit un mesaj de la Tony Blair și a zis că este inadmisibil ce ați făcut.

Dacă nu aveți curajul să ieșiți public să cereți desecretizarea contractului înseamnă că sunteți un trădător alături de toți ceilalți care au participat la trădarea națională. Nu mă las. Nu scăpați.

Boicotați, români, nu vă opriți. Puterea e la voi. Furia poporului nu o va opri nimeni”, a spus Anca Alexandrescu.

 

 

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorOmul lui Putin care a dus tentaculele OMV în Rusia – Mafia internațională care dă ordine în România