După ce vrâncenii i-au atras atenția președintelui CJ Vrancea, Marian Oprișan, asupra drumului DJ202 E – Sihlea – Voetin – Râmnicu Sărat, care nu a fost asfaltat niciodată, fiind hotărâți să protesteze mâine (vineri – 04 ianuarie) în fața CJ, alți vrânceni i-au bătut obrazul baronului, de data aceasta pe pagina sa de Facebook, cu privire la DJ 204 D – Vulturu – Hângulești – Maluri, postându-i acestuia un filmuleț în care se poate observa starea jalnică a drumului.

Oprișan a răspuns iritat, însă a primit o replică pe măsură: ” Oprișan:Cum se numește acel drum ca nu scrie pe nicăieri?Marius Neculai Vulturu-Hingulesti-Maluri…nu eu am promis in primvara cu mult fast ca voi face acest drum…este strigator la cer. Marian Oprișan Marius Neculai La multi ani! Eu asa as fi spus mai intai. Acest drum se afla in executie si are termen 24 de luni conform legii. Lucrurile bune nu se fac usor. Putina rabdare este necesara. Cu respect……Marius Neculai Marian Oprișan Observ ca aveti pretentia de a va raspunde intr-un anumit fel…stiti,respectul se castiga nu se impune…iar cu privire la drum,in mai se fac 12 luni (12 luni in care nu s-a facut nimic),vreti sa-mi spuneti ca in urmatoarele 12 luni se va face acest drum plus un pod?Ca simplu contribuabil de taxe si impozite nu doresc decat sa duceti la bun sfarsit cele promise…suntem satui de vorbe-n vant.O seara buna!”

În luna mai a anului trecut, Oprișan a inaugurat începerea lucrărilor de pe DJ204D însă, la scurt timp, toate utilajele și muncitorii s-au făcut nevăzuți. De atunci și până astăzi, nimeni nu a mai efectuat nici o lucrare pe drumul pe care Oprișan s-a lăudat că-l termină mai repede decât prevede proiectul. De altfel, pe panoul de execuție nu e trecut nici un termen de începere sau finalizare.

sursa video: https://www.facebook.com/valerica.popoiu.9/posts/785510785119516?hc_location=ufi

Articolul precedentUniriștii vor avea o Gală specială
Articolul următorDoi băcăuani au tâlhărit un tânăr din Corbița