Continuă verificările la domiciliile persoanelor aflate în autoizolare,                

            precum și pentru respectarea restricțiilor de circulație

 

Polițiștii din Vrancea continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență, prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane ce revin din afara granițelor țării.

 

În ultimele 24 de ore, 334 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

 

Echipaje mixte de polițiști, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, lucrători din cadrul Poliției Locale, cu sprijinul militarilor din cadrul Garnizoanei Focșani au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanța Militară nr. 3 din 24.03.2020, astfel fiind verificat modul de respectare a măsurii de izolare  în cazul a 1875 de persoane.

 

Ca urmare a acțiunii au fost aplicate 236 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 526.200 lei, pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.

 

Articolul precedentULTIMA ORĂ Doi pozitivi, din 50 de cadre medicale testate, de la Spitalul Adjud
Articolul următorULTIMA ORĂ Spitalul Municipal Adjud, pe lista spitalelor suport COVID-19