Miercuri seară, polițiștii din mai multe județe au fost mobilizați pentru căutarea unui bărbat care fugise dintr-un spital din București. Este vorba despre un vrâncean în vârstă de 34 de ani, diagnosticat pozitiv cu SARS-CoV-2. Imediat după primirea sesizării cu privire la ”evadarea” pacientului, acesta a fost dat în consemn tuturor polițiștilor din teren, iar efectivele de ordine publică și de la serviciile rutiere au fost mobilizate pe teritoriul mai multor județe, fiind constituite filtre în zonele de tranzit, în vederea depistării în trafic a bărbatului. Astfel aseară, în jurul orei 21.00, persoana căutată a fost depistată de polițiștii buzoieni pe DN2-E85, în localitatea Oreavul, în timp ce se deplasa cu un taxi spre județul Vrancea.
Autoturismul a fost blocat în trafic, iar ocupanții mașinii au fost atenționați să rămână în autoturism, timp în care polițiștii au asigurat zona până la sosirea echipajelor suplimentare în vederea escortării. Ulterior, autoturismul a fost condus către Vrancea de echipajele de poliție din Buzău și Vrancea, prin încadrarea în trafic a mașinii până la destinație. Cele două persoane, bărbatul căutat, respectiv șoferul autoturismului, un bucureștean de 46 de ani, au fost predați echipajului ISU Vrancea pentru intervenție procedurală în vederea înlăturării stării de pericol.
Articolul precedentULTIMA ORĂ A murit primarul din comuna Spulber
Articolul următorUn focșănean cu Covid19 a sărit de la etaj și a fugit din Spitalul Județean Focșani. El s-a ales cu dosar penal