Atac în stil mafiot după o șicanare în trafic pe drumul dintre Bolotești și Vidra. Nelu Baraghin, un student vrâncean aflat în trafic, a fost oprit ieri și atacat în stil mafiot de ocupanții a două mașini. El spune că, pe fondul unei depășiri care nu ar fi convenit altor participanți la trafic, aceștia l-au urmărit mai bine de 20 de kilometri, au chemat ajutoare din Burca -Vidra, l-au șicanat după care au încercat să-l scoată din mașină și să-l agreseze.

De altfel, după cum se poate observa în filmare, ocupanții a două BMW-uri l-au șicanat și blocat în trafic, unul dintre agresori spărgându-i geamul lateral, care l-a rănit pe ocupant.

Nelu Baraghin, studentul agresat
Agresorii au spart geamul mașinii cu bâta

Acesta a sunat la 112 iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru distrugere și vătămare corporală. Din primele informații, se pare că agresorii sunt din Burca și nu este pentru prima oară când au probleme cu legea.

Articolul precedentArest preventiv pentru tineri acuzați de tâlhărie
Articolul următorNu e Siria! E Soveja, stațiunea uitată de toți! Odinioară denumită „Perla Vrancei”, Soveja e una dintre cele mai năpăstuite comune