Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervin, al acest moment, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modulul SMURD la un accident rutier produs pe Șoseaua Vrancei din municipiul Focșani în care au fost implicate trei autoturisme și un tractor.
În urma accidentului arde un autoturism marca Opel și a rezultat o victimă de sex feminin în vârstă aproximativă de 69 de ani care a suferit atac de panică.
https://youtu.be/8Wq1IyTOxoA
Forțele de intervenție acționează pentru stingerea incendiului.Incendiul este localizat se lucrează la lichidare.Paramedicii acordă primul ajutor calificat victimei care a suferit atac de panică. Prin apel 112 a fost sesizata producerea unei tamponări pe DN2D-Soseaua Vrancei. Din primele date sunt 3 auto implicate si un tractor. Traficul este blocat in zona producerii evenimentului rutier , nu sunt victime .
UPDATE

Revenire accident Șoseaua Vrancei:
– a ars în proporție de 90% un autoturism marca Opel Astra.

Cauza probabilă a incendiului:
– accident rutier urmat de incendiu.
Victima de sex feminin a refuzat transportul la spital. Ambulanța SMURD a transportat la UPU Focșani o a doua victimă, de sex masculin, în vârstă aproximativă de 34 de ani, care acuza dureri abdominale.

Sursa: ISU VRANCEA

Articolul precedentVrâncenii, sub media națională de prezență la vot la referendum
Articolul următorULTIMA ORĂ: Prezența la vot în Vrancea, la ora 10, duminică, sub media națională