La data de 25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au fost sesizați de către o femeie, din comuna Măicănești, cu privire la faptul că tatăl fiicei sale a abuzat-o sexual pe minora în vârstă de 7 ani. Bărbatul a fost identificat de către polițiști iar în urma cercetărilor efectuate și a administrării probatoriului în cauză, în cursul zilei de ieri acesta a fost reținut pe baza de ordonanță, pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi va fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

La data de 19 august a.c. polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gugești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în perioada 2016 – 2018, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Gugești, a întreținut în mod repetat raporturi sexuale cu fiica sa minoră, în vârstă de 14 ani.
În urma cercetărilor efectuate și a administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut și apoi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă. (IPJ Vrancea)

Articolul precedentULTIMA ORĂ Arest preventiv pentru bărbatul acuzat de agresiune sexuală asupra unui minor
Articolul următorULTIMA ORĂ Focșănean înecat în stațiunea Jupiter, preluat cu elicopterul SMURD