Un băiat de 14 ani a găsit pe jos, în prima seară de spectacole în Piața Unirii, un telefon mobil performant. Adolescentul l-a ridicat și l-a predat jandarmilor care asigură ordinea și siguranța publică de Zilele Focșaniului. La scurt timp, jandarmii l-au identificat pe proprietar. Într-o postare pe Facebook, jandarmii vrânceni l-au felicitat pe adolescent pentru gestul său și i-au lăudat părinții, pentru educația pe care i-au dat-o.

”Ce faceți când găsiți un telefon mobil?
„Îl predăm jandarmilor!”
Așa a făcut și un tânăr de 14 ani, care, aflându-se la spectacol în Piața Unirii din municipiul Focșani, a găsit un smartphone Samsung, căzut pe jos. Acesta, din spirit civic, s-a dus la primul echipaj de jandarmi și l-a predat.
Jandarmii au luat telefonul și au efectuat verificări pentru identificarea proprietarului, la scurt timp acesta a fost identificat și i-a fost restituit telefonul pierdut.
Pe această cale, dorim să mulțumim tânărului care a găsit telefonul pentru corectitudinea și spiritul civic de care a dat dovadă, de asemenea dorim să mulțumim familiei pentru educația primită acasă!” (Sursa: Facebook Jandarmeria Vrancea)

Articolul precedentAndreea Mitu a câștigat turneul ITF de la Focșani
Articolul următorProcurorii militari anchetează accidentul aviatic de ieri