UPDATE  În această dimineață, pe DN2, la intersecția cu Ruginești, la km 225, un autotractor înmatriculat în Turcia, care circula pe direcția Focșani-Adjud, a intrat în coliziune cu un tractor care se deplasa pe aceeasi directie de mers, după care a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Din accident a rezultat rănirea a trei persoane.
În zona producerii accidentului se circulă alternativ, pe un singur sens. (IPJ Vrancea)  Totodată, pompierii au descarcerat o persoană rănită, pe care au transportat-o cu un echipaj SMURD la spital.

Un accident de circulație s-a produs în această dimineață, pe DN2-E85, între Focșani și Adjud. Din primele informații, șoferul unei autoutilitare nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de un tractor din fața sa și a intrat în el. Apoi, autoutilitara a fost proiectată pe contrasens, unde s-a izbit de un alt autovehicul, care circula regulamentar. Se pare că sunt cel puțin două persoane rănite, printre care și șoferul autoutilitarei. Traficul a fost blocat pentru scurt timp, însă se circulă pe un fir.

Articolul precedentBombe și zeci de proiectile găsite cu detectoarele de metale în Crângul Petrești
Articolul următorFOTO Căutătorii de vestigii de război au găsit un schelet la Soveja, probabil al unui mort în primul război mondial