Comisarul șef Vasile Marin a câștigat concursul pentru ocuparea postului de adjunct al inspectorului șef al IPJ Vrancea. Vasile Marin ocupa acest post de mai bine de un an, prin împuternicire, și nu a mai avut contracandidați. Urmează ca și celălalt adjunct care deține funcția prin împuternicire, comisarul șef Daniel Tulbure, să susțină examenul pentru acest post. Nici Daniel Tulbure nu are contracandidați pe post.

La sfârșitul săptămânii trecute a fost organizat și un concurs pentru ocuparea unui post de ofițer la Serviciul Rutier Vrancea – Compartimentul Sistematizare, control tehnic, legalitatea transporturilor și suport. Examenul a avut loc la Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina. Cea mai mare notă a obținut-o Cristian Badiu – 7,30. Însă, la concursul organizat pentru ocuparea postului de ofițer principal I  (psiholog-poligraf) la Serviciul Criminalistic, ce trebuia să aibă loc tot la sfârșitul săptămânii trecute, nu s-a înscris niciun candidat.

Articolul precedentULTIMA ORĂ Primarul Misăilă și-a atins scopul: Valentin Gheorghiță ”out” de la conducerea Ateneului Popular
Articolul următorDoliu la Parchetul Vrancea. A murit fostul șef al Parchetului Focșani, Valerian Neamțu