Ies la iveală noi detalii halucinante despre familia Pascu și noaptea fatidică în care Vlad Pascu s-a drogat și a ucis la 2 Mai doi tineri. Se pare că doar cu câteva ore înainte de tragedie Vlad și Mihai Pascu au vorbit la telefon. Conversația ar fi avut loc după ce tânărul Vlad Pascu a fost oprit de poliție în Vama Veche.

O conversație telefonică surprinzătoare între Mihai Pascu și fiul său a avut loc cu doar câteva ore înainte de evenimentele tragice din 2 Mai, la un local din Techirghiol, conform declarațiilor unor martori prezenți la fața locului.

Persoanele care au asistat la aceste momente, dar care preferă să rămână anonime, au relatat că în acea noapte, în timp ce fiul său, sub influența drogurilor, conducea o mașină plină de tineri prin Vama Veche, Mihai Pascu se distra alături de mai mulți amici într-un restaurant din Techirghiol. Acesta a petrecut acolo până în zori, consumând cantități considerabile de băuturi alcoolice alături de grupul său. Martorii afirmă că în jurul orei 2.00, când Vlad Pascu a fost interceptat de forțele de ordine, Mihai Pascu a primit un apel, cel mai probabil venind din partea fiului său.

„Lasă, tată, că o să dau eu un telefon cuiva. Nu îți ia nimeni permisul. O să îți ceară scuze polițistul ăla că te-a oprit”, a spus Mihai Pascu, potrivit unor surse citate de adevărul.ro.

„Ăștia nu îmi fac nimic. Așteaptă-mă, că nu întârzii mult”, ar fi spus Vlad Pascu. 

Articolul precedentCând cade prima ninsoare în România. Prognoza meteo pentru iarna anului 2023
Articolul următorVoucherele de vacanţă vor fi menţinute numai pentru anumite niveluri de salarizare – Anunțul lui Nicolae Ciucă