Focșănenii rezidenți pe strada Maior Gheorghe Pastia au avut surpriza să constate că, de astăzi, toată parcarea din spatele Hotelului Unirea este rezervată autoturismelor de serviciu ale Consiliului Județean Vrancea, prin grija directorului SC Parking SA, Nicușor Statache.

Problema a fost sesizată pe pagina Focșani – strada mea :

” Parcarea publică dintre Hotel Unirea, Ateneu si Grădina Publică nu a putut fi, până acum, accesibilă pentru închiriere rezidenților din blocul celor de pe #StradaMaiorPastia, colt cu parcul. Inca de la înființare, cei de la Parking au zis NU si NU. Rezidenții sperau ca nu e tot timpul ocupată, astfel încât sa stea liniștiți macar seara.
Motivul? Parangheliile. Ele trebuie sa ocupe spatiul de cate ori e nevoie. Bun bun. Dar? Însă de la inceputul acestei luni, brusc, parcarea s-a umplut cu plăcuțe rezervate pentru Consiliul Judetean. Adica toata parcarea, vreo 35-36 locuri plus toate cele de la peretele hotelului Unirea. In total vreo 50 locuri. Niciun un loc pentru Ateneu, niciun loc pentru cei 213 potentiali clienți ai hotelului, niciun loc pentru vreunul dintre cei care locuiesc in blocul vecin (cu trei scări). Nu mai zicem de vreun focsanean care ar veni la vreun eveniment in zonă, Doamne Ferește! Am fi înțeles dacă ar fi scris pe plăcuțe „rezervat temporar C.J. in regim special” sau dacă lasau vreo 2-3 libere si focsanenilor sau macar Primăriei (ca tot apartine Ateneul de aceasta), dar asa? Ia ziceti nea’ Statache!!! Care-i treaba cu stăpânirea asta in parcarea cu pricina?

Cel mai probabil, parcarea este rezervată, provizoriu, delegațiilor care vor veni la evenimentul care va fi organizat de CJ Vrancea în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Agenția Naționala a Funcționarilor Publici și Institutul Național de Administrație, în perioada 8 – 9 aprilie, întâlnirea grupului de lucru la nivel de experți din cadrul Rețelei europene de administrație publică (EUPAN).

sursa foto: https://www.facebook.com/FocsaniStradaMea/

Articolul precedentVIDEO Ursulețul de la Lepșa a reapărut pe drum. Lumea continuă să-i dea de mâncare din mașini
Articolul următorULTIMA ORĂ Accident grav la Golești, doi copii și un adult încarcerați într-un autoturism