Geanina Ionelia Bratu, studenta din Nereju care trece prin momente foarte grele, are, din nou, nevoie de ajutorul semenilor. După o perioadă de tratamente și speranță, Geanina ar trebui să urmeze un tratament special, la o clinică din Turcia. Geanina le-a transmis tuturor celor care au ajutat-o până acum o scrisoare deschisă, prin care le mulțumește și le solicită să fie, din nou, alături de ea. ”În primul rând, aș dori să vă mulțumesc onest pentru tot ajutorul acordat în cea mai grea perioadă a vieții mele în care am continuat să încerc a răzbate împotriva acestei boli. Inițial, acest mesaj era intenționat a fi unul care să vă aducă bucurie, odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, vouă celor care m-ați ajutat și susținut și unde urma să vă descriu faptul că tratamentul a avut succes iar eu sunt sănătoasă din nou, însă lucrurile se pare că, din păcate, nu stau tocmai așa…
Revin după o perioadă în care am avut o pauză după terminarea tratamentului unde m-am refăcut parțial. În prezent, eu sunt în Turcia pentru control, iar în urma ultimelor investigații mi s-a evidențiat faptul că metastaza vertebrală ar fi încetat din activitate, însă este încă prezentă. Mi-a fost propus un alt tratament(Cyberknife) și o perioadă de timp pentru a mă gândi și hotărî, iar astăzi au avut loc investigațiile la cap și la gât, rezultatul lor urmând să îl primesc cât de curând.
Unica mea dorință de Crăciun în acest moment este să fiu sănătoasă din nou, însă pentru asta aș avea nevoie încă o dată de ajutorul vostru, chiar dacă știu că poate cer mult, însă consider că este singura mea șansă de a mă vindeca și a putea duce o viață normală fără tratamente și controale atât de frecvente și violente. Vă mulțumesc enorm încă o dată!
Sărbători binecuvântate cu multă liniște și pace în suflet și în casă!”, a scris Geanina Bratu, pe contul său de Facebook.

Ea a postat și două conturi bancare în care se pot face donațiile:                                        RON: RO89RNCB0076152134770001
BCR: Bratu Geanina Ionelia

EURO: RO58BTRLEURCRT0430532601
Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22
BT: Bratu Ioana (mama), Focșani, județul Vrancea.

Articolul precedentÎn ce zile se lucrează la Finanțe până la sfârșitul anului
Articolul următorProgramul oficiilor poștale de sărbători