Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, a declarat că va închide orașul dacă se va semnala primul caz de Coronavirus. Potrivit Europa FM, edilul orașului de pe Milcov s-a opus categoric ca izolarea suspecților să fie făcută într-un imobil din oraș, care să aibă în apropiere școli, cum e cazul acestuia. În Vrancea, abia acum au fost stabilite centrele de carantină, după îndelungi discuții între autoritățile locale și județene. În Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a stabilit că persoanele venite din zonele de carantină din străinătate să fie cazate într-un apartament al Crucii Roșii, din Focșani, care are o capacitate de cel mult zece locuri.
Un alt centru de carantină stabilit în județ este în tabăra Gălăciuc, aflată la 75 de km de Focșani.În Vrancea, 12 persoane care au călătorit în străinătate în zone apropiate de focare de coronavirus sunt izolate la domiciliu și monitorizate telefonic de medicii epidemiologi.

Declarația, în format audio, o puteți asculta aici:

https://www.europafm.ro/primarul-din-focsani-daca-apare-un-singur-caz-de-coronavirus-eu-inchid-orasul-audio/?fbclid=IwAR1ZLuIPHv4ukdmVLRTMNQXRKYjOU2naELgjA6VyZC2VbDyU_rbScWS5wb4#

Articolul precedentVIDEO: Fabrica de confecții din Focșani s-a făcut scrum, după incendiu
Articolul următorOFICIALII OPC: gările din Vrancea sunt infecte