În perioada 2 – 7 iulie se desfășoară una dintre cele mai mari competiții sportive din județ, Turneul de #Tenis „Vrancea Trophy”. Meciurile se desfășoară pe terenurile de tenis ale Arenelor “George Bucuroiu” din cadrul Complexului Sportiv Milcovul ale cărui tribune sunt într-o stare avansată de degradare.

În ședința extraordinară din data de 03.07.2018 a Consiliului Local Focșani a existat un proiect de hotărâre privind repartizarea unor sume din Fondul de rezervă bugetară pentru igienizarea spațiilor folosite de #sportivi la Stadionul Milcovul. Aici se vor desfășura activități sportive la care vor participa echipele de seniori din liga a III-a și echipe de juniori. Grupul #consilierilor municipali PNL a solicitat igienizarea tribunelor arenei de tenis unde se desfășoară Turneul „Vrancea Trophy” la care sunt așteptate peste 90 de sportive, de pe 4 continente.
Din nefericire, răspunsul majorității Psd-Alde a fost nefavorabil sportivilor.
În acest sens, consilierii municipali #PNL alături de reprezentanți ai #TNL au demonstrat că se poate! Sursa: https://www.facebook.com/Pnl.Focsani/

Articolul precedentALERTĂ Dragnea: suspendarea lui Iohannis trebuie să fie o opțiune serioasă
Articolul următorPrimăria Tulnici va premia cu bani elevii merituoși la Bac și Capacitate