Marian Oprișan a spus despre mitingul diasporei de pe 10 august că are „probele necesare că oameni, chiar și din județul Vrancea, au fost urcați în autocare și deplasați la București”.

„Sunt acțiuni, chiar dacă nu și le-au asumat, organizate de PNL și USR cu sprijinul Președintelui Klaus Iohannis. Indiferent ce s-ar spune deținem probele necesare că oameni, chiar și din județul Vrancea, au fost urcați în autocare și deplasați la București. Acest lucru nu trebuia făcut în secret și cineva trebuia să își asume pentru că toate manifestările trebuie autorizate. În orice țară civilizată un protest autorizat se desfășoară între anumite ore conform autorizației, iar când ora până la care a fost aprobată manifestația respectivă s-a consumat atunci mulțimea este obligată să plece liniștit acasă”, a declarat Marian Oprișan pentru PSnews.ro.

Ion Ștefan, deputat PNL Vrancea

În replică, reprezentanții PNL spun că liberalii care au plecat la mitingul Diaspora de vineri, 10 august, au plecat de bunăvoie și și-au asumat participarea la proteste.

 

 

 

 

 

„Reprezentanții PNL Vrancea și PNL Focșani au plecat la miting în urma solicitării multor vrânceni pe care ciuma roșie a lui Dragnea i-a alungat din țară. Noi ne-am asumat deplasarea și am asistat la actele de huliganism ale jandarmilor, împreună. Nu a fost nici o persoană obligată să meargă la acest miting. Oprișan, reprezentantul ciumei roșii în Vrancea, ar trebui să se gândească de ce au plecat peste 100 de mii de vrânceni în străinătate, de la Revoluție încoace. Pentru că a adus județul ăsta în stadiul unuia dintre cele mai sărace județe din România. Îl întreb public pe Oprișan, reprezentantul caracatiței roșii în Vrancea, care este poziția oficială față de declarațiile lui Prescornițoiu, care a jignit incalificabil românii din Diaspora?”, a declarat deputatul PNL Ion Ștefan.

Cosmin Timofte, președinte USR Vrancea

Președintele USR Vrancea, Cosmin Timofte, a declarat că USR nu are capacitatea și nici voința necesare să aducă oameni cu toptanul la mitinguri, cum face PSD. „USR Vrancea nu are capacitatea și nici voința de a aduce oameni la un miting, cum face PSD. De altfel, acela nu a fost un miting, ci un protest al oamenilor care s-au săturat de dictatura lui Oprișan și a PSD. Eu mi-am asumat prezența la acest miting iar cei care mi s-au alăturat au făcut-o din pură convingere, nu cu forța. Domnul Oprișan susține numai aberații”, a declarat președintele USR Vrancea, Cosmin Timofte.

 

Articolul precedentCine este noul prim adjunct al ISU Vrancea
Articolul următorMârlanul de Vrancea: a invadat Focul Viu cu gunoaie menajere