Joi seară, la ora 23.15, un bărbat de 41 de ani, din Slobozia Bradului, s-a dus la sediul Postului Comunal de Poliție și a sesizat faptul că fiica lui, în vârstă de 17 ani, a fost răpită în aceeași seară, în jurul orei 19.30, de către patru persoane cunoscute (un bărbat și o femeie, fiul acestora, în vârstă de 20 de ani, toți din comuna Slobozia Bradului, împreună cu încă un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Tâmboești). Potrivit bărbatului, cele 4 persoane ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului socrului său, plecând cu fata într-o direcție necunoscută. Cercetările oamenilor legii au scos la iveală faptul că între cele două familii au avut loc întrevederi și discuții, de circa două săptămâni, în vederea căsătoririi copiilor lor, însă cererea în căsătorie a fost în cele din urmă respinsă. Pe urmele fetei au plecat mai multe echipe de căutare, formate din 26 de polițiști. Fata a fost găsită, iar răpitorii s-au ales cu dosare penale. Doi dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore. ”26 de polițiști au desfășurat activități specifice pentru identificarea minorei, iar în urma acestora fata a fost depistată pe raza comunei Slobozia Bradului, în prezența tânărului în vârstă de 20 de ani.
Pe numele bărbatului din Slobozia Bradului și a fiului acestuia, în vârstă de 20 de ani, au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentați instanței, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și lipsire de libertate în mod ilegal, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, în vederea probării întregii activități infracționale și tragerii acestora la răspundere penală.”, au transmis polițiștii vrânceni.

Articolul precedentCutremur, la ora 10:00, în Vrancea
Articolul următorInconștiență: un bărbat beat și fără permis s-a urcat la volan și a intrat în altă mașină. Un copil a ajuns în stare gravă la spital