În an centenar, reabilitarea Obeliscului din Piața Unirii din Focșani nu e gata nici acum, deși termenul de finalizare a lucrărilor expiră astăzi. De doi ani, simbolul Unirii este în șantier, autoritățile municipale oferind explicații care mai de care mai hilare cu privire la neputința de a reabilita acest monument.

„Am spus eu că nu mă intrigă termenul finalizării lucrărilor de la obelisc dar nu e chiar așa. Pe plăcuță scrie 7 noiembrie. Adică astăzi. Vremea a fost frumoasă, bani au fost, dar atunci când angajezi firme care montează acoperișuri aștepți să aibă ei sezon mort ca să-ți facă lucrarea. Adică tot pe burniță și frig se va renova. Și încă ceva domnu’ primar…dacă montezi niște tablă în solzi de pește pe acoperișul unor clădiri monument istoric nu înseamnă că băieții ăia sunt specialiști în renovarea lor. Cunosc eu niște țigani care montează la fel de bine”, a comentat consilierul județean PNL Adrian Crețu.

Articolul precedentPoșta Română face angajări în Vrancea și alte cinci județe. Vezi ce salarii oferă
Articolul următorVIDEO Imagini dezolante din Spitalul Focșani – secția TBC: igrasie, găuri în pereți, saltele pătate de sânge, băi fără lumină