UPDATE   Bărbatul de 23 de ani, reținut pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, a fost prezentat Judecătoriei Focșani cu propunerea de arestare preventivă. Împotriva lui, Judecătoria Focșani a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Tâlhărie la miezul zilei, în Focșani. Un tânăr de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi tâlhărit o vânzătoare dintr-un magazin din oraș. Acesta a intrat în magazin, în jurul orei 13.00, și i-a luat vânzătoarei circa 500 de lei, după ce a amenințat-o cu violența. El s-a făcut nevăzut și, după o lună, a fost identificat și reținut de oamenii legii. ”Pentru documentarea activității infracționale a bărbatului, a fost pusă în aplicare o autorizaţie de percheziţie la domiciliul bărbatului. Totodată, au fost identificate şi ridicate obiecte de interes în cauză. Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză”, au precizat reprezentanții IPJ Vrancea.

Articolul precedentUn român cu număr anti-PSD anunță că va intra în țară, din Belgia
Articolul următorSC Parking SA jecmănește focșănenii pentru ca amantele și sinecuriștii de partid să aibă salarii babane