Inspectoratul General al Poliției Române scoate la concurs 168 posturi vacante, prin încadrare directă , din care 159 posturi din sursă externă și 9 posturi prin reîncadrare. Din totalul posturilor, 136  sunt pentru ofițeri de poliție, 26 pentru agenți de poliție și 6 pentru personalul contractual.

Posturile vacante scoase la concurs sunt pentru următoarele domenii de activitate:

-criminalistică; securitate informatică; operaţiuni speciale, analiză a drogurilor, C.B.R.N.e, psihologie, sociologie, comunicare şi relaţii publice, medicină veterinară, logistică, achiziţii publice, implementarea proiectelor, financiar, poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, resurse umane, securitate pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

Înscrierile se fac personal, pe baza cererii de înscriere şi a documentelor, în volum complet, specificate în anunţul de examen, ce vor fi depuse în perioada 06.09.2018-13.09.2018 – în intervalul orar 09.00-15.00 şi în dată de 13.09.2018 – în intervalul orar 09.00-16.00, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române sau la sediul unităţii unde îsi are domiciliul candidatul, funcţie de cerinţele postului scos la concurs.

Pentru detalii suplimentare privind condițiile de înscriere și participare, vă rugăm  să accesați pagina web a Poliției Române https://politiaromana.ro/ro/carieră/posturi-scoase-la-concurs, secțiunea- „Carieră – Posturi scoase la concurs”.

sursa: http://sindicateuropol.ro/se-fac-incadrari-din-sursa-externa-in-politia-romana/

Articolul precedentALERTĂ Filtre anti-pestă porcină în comunele Ciorăști și Bălești
Articolul următorCutremur la mică adâncime, în Vrancea