UPDATE    Potrivit reprezentanților Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon”, Teodor s-a prezentat la spital cu vărsături puternice și diaree, declarând că ultima oară a mâncat la un fast food din oraș. ”A fost internat la boli infecțioase sub tratament. I s-au făcut numeroase investigații și a fost văzut de către mai mulți medici: infecționist, gastroenterolog, chirurg, cardiolog. Pentru că nu răspundea la tratament și starea lui se deteriora, a fost mutat în ATI, sub tratament. Era conștient și a vorbit tot timpul cu medicii.” Însă organismul tânărului nu a răspuns la niciun tratament și a continuat să verse până a intrat în stop cardiorespirator. Cadrele medicale au efectuat manevrele de resuscitare timp de circa o oră, dar fără rezultat.

Un tânăr din Focșani, de 23 de ani, și-a pierdut viața într-un mod inexplicabil, fără să se știe că ar fi suferit de ceva. Teodor practica taximetria și luni noapte, pe la ora 3.00, a mâncat ceva la un fast food, iar la scurt timp a început să se simtă rău. Pentru că se simțea din ce în ce mai rău, tânărul s-a dus la Spitalul Județean din Focșani, unde a fost internat cu afecțiuni gastroenterologice. Însă starea lui de sănătate s-a agravat încontinuu, rapid, iar medicii l-au transferat la Secția terapie intensivă. La scurt timp, tânărul a intrat în stop cardiorespirator și a decedat.

Tragedia i-a lăsat înmărmuriți pe toți cei care îl cunoșteau. Este posibil ca familia să solicite efectuarea unei necropsii pentru a afla cu exactitate din ce cauză a murit băiatul lor. În același timp, prietenii lui Teodor au început să-și plângă durerea pe rețelele de socializare. ”Nu am cuvinte..nu pot sa cred și sa accept asemenea veste..nu au trecut multe zile de când am stat la cafea și glume..iar astăzi Dumnezeu a hotarat sa aiba el grija de sufletul tău ..Odihnește-te in pace suflet și prieten drag!” // ”Odihneste-te in pace prieten drag. Ai plecat azi dintre noi dar in gandul si in inima mea vei ramane mereu viu. Fie ca Dumnezeu sa te aseze de-a dreapta lui pentru à putea veghea de sus asupra familiei si pentru à le da putere de a trece peste aceasta durere. Dumnezeu sa te odihneasca in pace,drag prieten!” // ”Nu mi puteam imagina cat de mare este durerea de a ti pierde un frate. Ma doare sufletul, aseara stateam impreuna si vorbeam, si erai plin de viata..astazi te ai stins si ne ai lasat pe toti in durerea asta profunda. Dumnezeu sa te ierte fratele meu!” // ”O sa incep prin a spune Dumnezeu sa te ierte dragul meu coleg si prieten. Chiar daca de un an nu te-am mai vazut, eu stiu doar atat (si alti colegi pot confirma) ca erai un copil foarte educat si foarte bun la inima, iar Dumnezeu trebuia sa nu te ia la el pentru ca un om ca tine plin de vise si plin de dorinte care urmau sa le indeplinesti merita din plin o viata frumoasa! Teodor Ungureanu sa ai grija de noi toti de acolo de unde esti.”.

Articolul precedentO mare unitate militară din Focșani și-a schimbat denumirea structurii
Articolul următorSchimbare de antrenori la CSM Focșani 2007. Marius Bratu antrenează, deocamdată, echipa de fotbal