Ediția din acest an a Turului Ciclist al României a debutat ieri, la Cluj Napoca, cu finish la Sighișoara. Etapa a doua, de astăzi, are 176,3 km (cea mai lungă a competiției) și se dispută pe traseul Brașov – DN 11 – DN 2D – Focșani. Sosirea la Focșani este preconizată pentru ora 16:00, finish-ul fiind în Piața Teatrului. Apoi, în același loc, la ora 16:30, va fi și ceremonia de premiere.
Turul Ciclist al României aduce o serie de restricții de trafic. În Vrancea, aceste restricții vor fi, estimativ, între orele 14:00-17:00, pe traseul DN 2D limita cu județul Covasna – Greșu – Tulnici – Vidra – Focșani. De asemenea, în Focșani, restricționarea circulației va fi de la intrarea în oraș, pe traseul DN 2D – Str. Mărășești – B-dul Independenței – B-dul Unirii, în intervalul estimativ 16:15-16:45, pentru sosirea caravanei cicliste. Autoritățile au hotărât și închiderea Bulevardului Unirii, pe tronsonul dintre intersecțiile cu Strada Republicii și Strada Maior Gheorghe Pastia, în intervalul orar 12:00 – 19:00, pentru amenajarea zonei de sosire.
”Mica Buclă” a reunit la start 102 sportivi din 16 echipe. În cadrul Turului Ciclist al României din acest an vor fi acordate o serie de tricouri distincte: tricoul galben (lider clasament general), tricoul alb (cel mai bun U23), tricoul roșu (cel mai bun sprinter), tricoul verde (king of the mountain) și tricoul albastru (cel mai bun român).
Articolul precedentUn șofer a murit după ce a intrat cu mașina într-o plantație de viță de vie
Articolul următorCutremur, în această dimineață, în Vrancea