Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, a declarat că susține campania postului Realitatea PLUS, ca Petrom să revină României. Păunescu lansează și un atac asupra clasei politice autohtone, pe care o acuză de „parteneriat” alături de cei care au căpușat compania Petrom.

„Vă felicit pentur campania pe care ați inițiat-o. Sunt tot felul de lucuri de luat în calcul. Și datoira României e în mare parte în mâna statului austriac, prin băncile austreice. Căpușarea Petrom de către multe firme austriece nu se putea face fără ajutorul statului. OMV este la fel căpușat de fel de fel de companii. Banii statului sunt căpușați. Trebuie să-i mulțumim cancelarului austriac și lui Putin că au reușit să unească poporul român. Trebuie schimbat sistemul de vot, iar cetățenii să aibă decizie în România. Ei sunt suverani, iar politicienii sunt servitorii cetățenilor. Nu pentru a le vinde și face bani.

Bobby Păunescu a anunțat, duminică seara, la Realitatea PLUS, înființarea unei gărzi patriotice alături de deputatul Daniel Ghiță și cere autorităților din România să facă un cadru legislativ.

CITEȘTE ȘI: Bobby Păunescu, dezvăluiri despre omul din umbră care orchestra privatizările acum 20 de ani

Articolul precedentAna Maria Păcuraru: Românii vor ca Petrom să revină statului, în speranța că bogățiile vor contribui la bunăstarea fiecăruia dintre noi
Articolul următorCozmin Gușă, dezvăluiri EXPLOZIVE. Cine este „artizanul” privatizării păguboase a Petrom