Anamaria Prodan a lansat o serie de acuzații la adresa fostului soț, Laurențiu Reghecampf. Prodan spune că acesta a intrat cu forța în casă, i-a amenințat copilul și alte persoane care erau în interior. Prodan spune că are totul filmat și că Reghecampf se va alege cu dosar penal.

„Dacă se întâmpla să vină poliția de prima oară, nu mai ajungeam aici. A venit duhnind a alcool, dar văd că nimeni nu vrea să îi ia probe. Același polițist este acum la secție, tot el a venit și mi-a luat mie declarații. Dar văd că nu fac nimic. A venit beat și a început să îl înjure pe finul meu. De 1 an și 8 luni mă rog de el să divorțăm. A venit azi, după atâta timp, să-și vadă copilul, l-a amenințat. A venit să-și vadă copilul, dar a venit, de fapt, să îl amenințe că îl ia cu forța. Nu îl ia pentru niciun botez. Totul a pornit atunci când a venit ca să aducă invitația la botez pentru un vecin. Fiul meu l-a rugat să plece din casă. A intrat direct în casa. Pe șoferul meu, Eugen, l-a îmbrâncit, i-a rupt tricoul. M-am băgat eu între ei și l-am ferit. Nu mai vreau ca copilul meu să sufere. Ce s-a întâmplat la Spovedania lui Rizea nu are legătura cu mine. El consideră că din cauza mea a fost emisiunea de la Rizea. L-am implorat să nu mai amenințe cu moartea. Atât de mult înjură și amenință, ar trebui să-și asume.

Dacă tu mă strângi de gât, mă înjuri, îl bați pe prietenul meu, eu ce pot face? A vrut să mă târască. Va avea dosar penal. L-am ajutat doar pentru că avem un copil minunat împreună. Avem înregistrări de când a venit și până când a plecat. Am încercat să închid toată această nebunie mereu. Nu s-a putut”, a declarat Anamaria Prodan, la ieșirea din secția de poliție. 

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la poliție, vineri seara, după ce s-ar fi bătut.

Potrivit polițiștilor, cei doi se acuză reciproc de agresiune.

Articolul precedentAnamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal terminat la Poliție: „M-a strâns de gât, m-a amenințat, a intrat în casă prin efracție”
Articolul următorCristian Rizea: Reghe a luat-o pe căi masochiste, a chemat la botez toți foștii iubiți ai Corinei Caciuc – Detaliul care ar fi dus la ieșirea violentă a lui Reghe