Podul peste Dunăre de la Giurgiu este complet blocat după ce un camion a lovit parapeții.

Traficul este oprit miercuri dimineaţă pe ambele sensuri în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, Podul Prieteniei Giurgiu – Ruse, Bulgaria, după ce un autotren care se deplasa în partea bulgară a lovit parapeţii podului.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la PTF Giurgiu a ajuns la 180 de minute atât pe sensul de ieşire din România, cât şi pe cel de intrare în ţară, şi pentru camioane şi pentru autoturisme, după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, la orele 03,00, un autotren care se deplasa în partea bulgară a podului a lovit parapeţii acestuia.

Podul a fost blocat şi traficul oprit, a anunţat sursa citată.

”La acest moment, traficul pe Podul Prieteniei din PTF Giurgiu este blocat pe ambele sensuri ca urmare a unui eveniment rutier. La faţa locului se intervine pentru remedierea situaţiei şi redeschiderea traficului rutier. In fapt, în această dimineată, în jurul orei 03:00, un autocamion inmatriculat in Turcia care se deplasa pe sensul de ieşire din România, a lovit un rost de dilatare din componenţa Podului Prieteniei, aflat pe partea bulgară”, transmite Poliția de Frontieră.

Imagine

Imagine

Sursa foto: Facebook/InfoTraficBucurestiIlfov

Şoferul a pierdut controlul asupra ansamblului rutier, lovind parapeţii podului, ceea ce a dus la blocarea traficului pe ambele sensuri.

La graniţa cu Bulgaria sunt operaţionale 11 puncte de trecere a frontierei în regim internaţional pentru persoane, autoturisme şi camioane, conform categoriilor specifice fiecărui punct, astfel:
● pe raza jud. Constanţa – P.T.F. Vama Veche, P.T.F. Ostrov,  P.T.F. Negru Vodă, P.T.F. Lipniţa, P.T.F. Dobromir
● pe raza jud. Călăraşi P.T.F. Călăraşi
● pe raza jud. Giurgiu- P.T.F. Giurgiu,
● pe raza jud. Teleorman P.T.F. Turnu Magurele, P.T.F. Zimnicea,
● pe raza jud. Dolj: P.T.F. Calafat, P.T.F. Bechet

Articolul precedentMai multe drone ucrainene au fost depistate în Crimeea – Armata americană va antrena piloți ucraineni pe F-16
Articolul următorINS: Cifra de afaceri din comerţ a urcat cu 4,3% în primul semestru