Oamenii legii au descins din nou la Primăria Mărășești, în această dimineață. Se fac percheziții la sediul primăriei în dosarul care îl vizează, în primul rând, pe primarul orașului Mărășești, Valerică Chitic. Acesta fusese săltat de polițiști în luna iunie și reținut, la vremea respectivă, pentru 24 de ore. Apoi, în luna iulie, Curtea de Apel Galați a dispus ca primarul din Mărășești să fie pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Potrivit șefului Inspectoratului Județean de Poliției Vrancea, comsar șef Remus Nica, perchezițiile se desfășoară cu ridicări de documente și inventarieri de bunuri.

Procurorii vrânceni îl acuză pe Valerică Chitic de săvârșirea mai multor infracțiuni: folosirea funcției pentru favorizarea unei persoane, instigare la abuz în serviciu, delapidare, instigare la fals intelectual, instigare la folosirea, cu rea-credinţă, bunuri sau creditul de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect, constituirea unui grup infracțional organizat.

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET – Ce înseamnă „condac” – Toți credincioșii trebuie să știe acest lucru
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Cine sunt membrii UDMR din funcții cheie