„Situația tensionată dintre PSD și PNL nu are legătură cu eventuala candidatură a Președintelui Klaus Iohannis pentru o poziție de senator. Președintele Iohannis, dacă va dori să candideze, o poate face fără să fie necesare modificări legislative. Tema „independentului” pe listele electorale a fost deja clarificată de Curtea Constituțională, dar și de Biroul Electoral Central, în urmă cu ceva timp”, este de părere Remus Pricopie, rectorul SNSPA. 

Acesta consideră că răcirea relațiilor nu este, așadar, provocată de modificarea legislației electorale pentru a-i da dreptul lui Klaus Iohannis să candideze, modificare inițiată de PNL zilele acestea, la care PSD a spus nu.

Remus Pricopie îl taxează dur pe Geoană: „Există un cod deontologic al NATO încălcat 100%”

„Răcirea relațiilor dintre cele două partide, respectiv dintre liderii lor, este determinată de apropierea competiției pentru Cotroceni. Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă se vor confrunta în turul al doilea al alegerilor prezidențiale din acest an. Prin urmare, ar fi o naivitate să credem că tandemul „Nicu și Marcel” va rămâne neafectat de ceea ce se anunţă a fi cea mai dură competiție, din ultimii douăzeci de ani, dintre stânga și dreapta politică românească”, a transmis Pricopie. 

 
 

Rectorul SNSPA crede că această săptămână poate fi considerată adevăratul moment de start al competiției prezidențiale 2024.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentTU DECIZI!, CU ANA MARIA PĂCURARU. NICOLAE CIUCĂ ÎI DĂ REPLICA LUI MARCEL CIOLACU: „SĂ NU UMBLE CU PĂCĂLELI”! DEZVĂLUIRI DIN CULISELE NEGOCIERILOR
Articolul următorMARCEL CIOLACU, LUAT LA ȚINTĂ DE LIDERI AI PNL: „CONTRAPERFORMANȚELE PSD, GIRATE DE CIOLACU, SUNT MAI MULT DECÂT EVIDENTE!”