În preajma sărbătorilor, sătenii din Sihlea au fost nevoiți să se aventureze cu mașinile prin adevărate lacuri formate în drumul județean 2A sau 202E – Sihlea – Voetin- Râmnicu Sărat, aflat în administrarea CJ Vrancea, un drum care nu a fost asfaltat niciodată. Starea drumului județean a fost taxată de către deputatul PNL Ion Ștefan, care a postat o fotografie pe pagina de Facebook, însoțită de următorul comentariu:

„Așa arată Drumul Județean 2 A care face legătura între comuna Sihlea, sat Voetin, și orașul Râmnicu Sărat, județul Buzău, un drum aflat în grija baronului Marian Oprișan.
În perioada Crăciunului, oamenii nu au reușit să ajungă la rude în Sihlea din cauza craterelor pline de apa care ajunge până la geamul mașinilor. Sătenii povestesc că cei care s-au încumetat să intre pe acest drum, în încercarea de a merge cu alimente și cadouri la părinții din Sihlea, au rămas cu mașinile blocate pe acest drum, care arată ca după bombardament! Aici se vede din plin ”grija” ”salvatorului” județului, Marian Oprișan!
Fac apel public la autoritățile județene, la președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, să se urce în mașina 4X4 a mamei sale și să încerce să ajungă pe acest drum. DJ2A zace în acest fel de ani de zile, Oprișan nu are nicio scuză să spună că nu a știut!
În loc să se laude cu dotările venite de la București pentru instituțiile din Vrancea, ar face bine să se preocupe de bunăstarea vrâncenilor și să ne asfalteze drumurile județene!
Crăciunul a fost și pentru sătenii din Voetin, Sihlea, nu doar pentru locatarul de la km 25!”, a scris deputatul PNL Ion Ștefan pe Facebook.

Sursa foto: https://www.facebook.com/IonStefanVrancea/?epa=SEARCH_BOX

Articolul precedentTineri din Poiana Cristei, prinși la furt de motorină
Articolul următorTânăr accidentat pe trecerea de pietoni. Un altul, ajuns cu mașina în copac