Când suntem tineri visăm, dorim și sperăm. Așa a început povestea ei, o tânără studentă din apropriere de Focșani. Într-o vară frumoasă s-a îndrăgostit de un alt român stabilit în Italia. În 2009 au pornit împreună la drum, pe pământuri străine, sperând că vor face o familie, o viață mai frumoasă și mai bună, cum își doresc toți românii din diaspora. (…) În ianuarie 2020, la numai 33 de ani, avea să fie diagnosticată cu cancer ovarian. Nedrept… Aici a început lupta ei pentru fiecare gură de aer.

A crezut într-o minune… Până în ziua în care, la un control medical, primește vestea care i-a ruinat fiecare vis pe care îl avea. Cancerul a recidivat! Nu mai era o formă lentă ci una agresivă care a necesitat intervenție chirurgicala urgentă. S-a scos tot ce s-a putut, s-a făcut o histerectomie totală și s-a îndepărtat și anexa rămasă pe loc de la prima intervenție, a început chimioterapia, radioterapia și a luptat cu fiecare celulă din ea, pentru o șansă la viață. Din păcate, nu a fost suficient. Metastazele i-au invadat tot corpul firav… Viața își cere tributuri scumpe…
Andreea se află în Manchester, Anglia, și ultima ei dorință este aceea de a se întoarce acasă, în România, în sânul familiei, în brațele părinților. Din cauza stării grave și a pandemiei în care ne aflăm, Andreea trebuie transportată cu ajutorul unei ambulanțe aeriene al cărei cost este mare. Rudele și prietenii ne imploră, cu lacrimi în ochi, să ajutăm cu cât putem! Mai multe detalii AICI.

Orice sumă contează.
Puteți face donații Asociației LIVE TO SAVE LIVES, CUI 42148801.
Cu cont deschis la Banca Transilvania, sucursala Perla, București, România.
Cont lei IBAN: RO04BTRLRONCRT0517167501
Cont euro IBAN: RO51BTRLEURCRT0517167501