Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, îi compară pe liberali cu naziștii. La Conferința Județeană de vineri, baronul a declarat că liberalii folosesc o metodă amintită de Josef Goebbels (șeful propagandei naziste), mințind până când minciuna devine adevăr.

„… o să muriți de râs, de la Josef Goebbels, unul dintre marii artizani ai nazismului, șeful propagandei naziste, și aici îmi asum responsabilitatea: Goebbels spunea în felul următor: repetă o minciună de un milion de ori și ea va deveni adevăr. Asta face PNL în România. Așa i-au mințit pe cetățenii județului Vrancea. Au repetat, de un milion de ori, minciuni la adresa PSD-ului. Hoții de la PSD. Unde-s hoții de la PSD? Au repetat de un milion de ori că județul e subdezvoltat. O să vă dau cifrele să vedeți adevărul despre județul nostru. Singurul lucru de care nu putem să ne ținem de cuvânt, și îmi este rușine din cauza asta, de 30 de ani mă rog de toate guvernele României, de stânga sau de dreapta, să facem autostradă și aeroport „, a declarat Oprișan.

În replică, președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, spune că PNL Vrancea va sesiza Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. În istorie au rămas vorbele multor politicieni, care au influențat viața a milioane de oameni. Dintre toate aceste „aforisme”, văd că Oprișan le-a aprofundat pe cele ale nazistului Joseph Goebbels, ministrul propagandei în regimul lui Adolf Hitler. El vorbește despre repetarea minciunilor, în condițiile în care face asta de peste 20 de ani, justificându-și eșecurile cu scuze care depășesc bunul simț. Să spui că nu ai autostradă din cauza #Colectivului și că Moldova este subdezvoltată pentru că politicienii din 1859 ne-au păcălit, înseamnă că sevrajul cauzat de pierderea puterii este uriaș. Oprișan jignește românii, iar faptul că este un adept al ideilor lui Goebbels demonstrează că derapajele xenofobe la adresa președintelui Iohannis și a premierului Orban nu sunt întâmplătoare. Din fericire, suntem foarte aproape de a închide această pagină neagră din istoria Vrancei, pagină scrisă de administrația Oprișan„, a declarat Toma.

Articolul precedentVIDEO Declarație halucinantă a lui Oprișan: din cauza #Colectiv nu are Moldova autostradă
Articolul următorFENOMEN Super Luna de Zăpadă atinge punctul maxim mâine – duminică