Mai multe filmulețe cu gunoi ars la marginea orașului Panciu au apărut, ieri, pe rețelele de socializare, în timp ce autoritățile erau ocupate să inaugureze stații ISU – secretarul de stat Raed Arafat tăia panglica inaugurală a Centrului Local pentru Situații de Urgență la Vulturu iar primarul orașului Panciu, Iulian Nica, felicita pompierii pentru munca depusă de-a lungul anilor.

În tot acest timp, păncenii erau nevoiți să suporte fumul înecăcios al gunoaielor care ard de câteva zile, fără ca nimeni să ia vreo măsură. Garda de Mediu s-a deplasat, într-un final, la fața locului, dar, ca de obicei, s-au dispus măsuri care, probabil, nu vor fi respectate niciodată, mai ales că se bănuiește că gunoiul este cărat și incendiat chiar de angajații societății locale păncene de salubrizare.

„La Panciu se ard deșeuri fără nicio grijă din partea autorităților competente. Într-o sfidare crasă, primarul penal Nica PSD urează La mulți ani pompierilor din Panciu care sunt chemați, cu disperare, de oamenii care locuiesc aproape de groapa de gunoi ilegală, să stingă incendiile cauzate intenționat de oamenii lui Nica! Gunoiul arde continuu, chiar dacă se încearcă acoperirea lui cu pământ. Domnule Aurel Cristian de la Garda de Mediu, Emanuel Gongu de la Vrancea Curată, Marian Oprișan, președintele tuturor vrâncenilor, chiar nu vă miroase? Chiar nu vă pasă de pănceni?”, a scris consilierul județean Ovidiu Burdușa, pe rețelele de socializare.

Articolul precedentBărbatul acuzat de corupere sexuală a unui minor, cercetat în stare de libertate
Articolul următorFostul director al Asirom, Mugurel Mălureanu, acuză firma de asigurări că nu i-a plătit contribuțiile sociale