Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă l-a premiat pe vrânceanul Cristinel Răduță cu titlul onorific ”Pompierul anului”. Distincția i-a fost înmânată de către ministrul de Interne Carmen Dan, în cadrul manifestărilor prilejuite de Ziua Pompierilor, desfășurate astăzi, în Piața Constituției din București. „Colegului nostru plutonier adjutant Răduţă Cristinel, de la Staţia de Pompieri Vidra, i-a fost acordată insigna onorifică a IGSU, „Pompierul de onoare al anului din România”. Suntem mândri de el, iar rezultatele obţinute confirmă încă o dată că suntem o echipă performantă şi profesionistă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, plutonier Cristina Pârvu.

Plutonierul adjutant Răduţă Cristinel face parte din echipajul Staţiei de Pompieri Vidra. Anterior, el a fost declarat ”Pompierul lunii iunie” de către ISU Vrancea, după ce a coordonat una dintre cele mai dificile intervenţii, derulată pe 1 iunie, la Tulnici, atunci când patru gospodării din zonă au fost afectate de un incendiu. De menționat că plutonierul adjutant Cristinel Răduță este primul pompier din cadrul ISU Vrancea care primește această distincție.

 

Articolul precedentFOTO Premii pentru elevii pasionați de robotică de la Colegiul Național Unirea
Articolul următorVIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL – Accident cu multiple victime între Focșani și Garoafa. 4 autoturisme implicate