Guvernul a hotărât, astăzi, să înlocuiască din funcție subprefectul județului Vrancea. Prin Hotărâre de Guvern, George Bazilescu a fost înlocuit cu Cristina Stoica. Bazilescu revine pe postul deținut anterior, în cadrul Instituției Prefectului Județul Vrancea. Noul subprefect, Cristina Stoica, provine din rândul funcționarilor din Consiliul Județean Vrancea. Cristina Stoica a făcut parte din Biroul Electoral Județean de Circumscripție Vrancea la Referendumul din 6-7 octombrie a.c., ca reprezentant al UDMR.

”28. HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al județului Vrancea de către domnul Bazilescu George Cristian
29. HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al județului Vrancea de către doamna Stoica Cristina.” (hotărâri adoptate în ședința de Guvern de astăzi).

Cristina Stoica este consilier juridic în cadrul Consiliului Județean Vrancea, fiind considerată mâna dreaptă a secretarului județului, Raluca Dan.

Articolul precedentULTIMA ORĂ Cinci membri ai unei familii, dintre care trei copii, intoxicați cu fum
Articolul următorSingurul post scos la concurs de Camera de Conturi Vrancea, câștigat de nepotul ministrului Justiției