Trei femei de naţionalitate srilankeză, angajate ale unei firme de confecţii din Focşani, care locuiesc într-un complex modular de pe raza comunei Garoafa, au reclamat că au fost violate de mai mulţi conaţionali.

„La ora 16,47, am fost sesizaţi prin apel la 112 asupra unui posibil viol la un centru modular din comuna Garoafa. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Din primele cercetări, ar fi vorba de doi bărbaţi, dar în urma activităţilor care urmează se desfăşoare, va fi stabilit cu exactitate numărul persoanelor implicate. Victimele sunt trei femei de naţionalitate srilankeză”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Braşoveanu.

Cele trei femei au fost preluate de trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vrancea şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) „Sf. Pantelimon” Focşani, pentru evaluare medicală şi expertiza medico-legală iar agresorii sunt cercetați în libertate.  Sesizarea privind faptele de viol ar fi fost făcută chiar de patroana societății unde lucrau atât victimele, cât şi agresorii.  În centrul modular de la Garoafa locuiesc circa 45 de persoane de origine srilankeză, angajaţi ai firmei de confecţii din Focşani. Locaţia s-a aflat timp de mai multe săptămâni în carantină, după ce o parte dintre srilankezi au fost testaţi pozitiv la COVID-19.

Articolul precedentOprișan a dat, Oprișan a luat: aparatul de testare Covid19 de la TBC nu are autorizație pentru că CJ Vrancea va reabilita clădirea și o va evacua
Articolul următor100% TU DECIZI! Mihai Chirica, primarul pasionat de vile, tranzacții în numele fiului de 11 luni