Conducerea SC ENET Focșani anunță că, de astăzi, începe furnizarea energiei termice pentru încălzirea imobilelor conectate la sistemul centralizat. Cauza furnizării căldurii o reprezintă temperaturile exterioare scăzute din ultimele zile. În prima fază, ENET va încălzi caloriferele doar pe timpul nopții și, în funcție de evoluția temperaturilor, se va stabili un program de furnizare a agentului termic. Printre beneficiari se numără atât locuințe cât și instituții publice din sectorul social: grădinițe, școli, creșe, spitale etc. Asociațiile care nu doresc să beneficieze, deocamdată, de energie termică pentru încălzirea apartamentelor trebuie să anunțe, în scris, SC ENET.

Tot de la 1 octombrie, ”se primesc cererile/declarațiile pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței, conform O.G. nr. 27/2013 pentru modificarea și completarea OUG nr. 70/2011. Cererile/declarații pe propria răspundere se depun însoțite de acte doveditoare care atestă componența familiei și veniturile realizate de membrii acesteia, precum și acte doveditoare privind locuința sau bunurile deținute de aceștia până pe data de 20 noiembrie 2018, inclusiv, pentru a beneficia de ajutor începând cu luna noiembrie 2018. Pentru cererile depuse după această dată, dreptul de ajutor se va acorda începând cu luna decembrie 2018.”, se precizează într-un comunicat al SC ENET Focșani.

Articolul precedentSistemul de eliberare a cazierelor judiciare este nefuncțional. Românii nu-și pot scoate astăzi cazierele
Articolul următorManifest pro-referendum împărțit în cancelariile din școlile vrâncene