Primăria vrânceană Vizantea – Livezi a anulat excursia la mare pregătită pentru toți copiii școlii din comună, din cauza pandemiei de coronavirus. Fondurile vor fi folosite pentru achiziționarea de tablete pentru copiii din familii cu venituri de sub 1000 lei pe membru de familie. La nivelul școlii a fost implementat deja catalogul electronic, iar cadrele didactice au primit, deja, anul trecut tablete. Primăria Vizantea Livezi a accesat deja programul Wifi4you, oferit gratuit de Uniunea Europeană.

”În vederea finalizării în condiții optime a anului școlar și pentru a veni în sprijinul fiecărui copil, am pregătit un proiect de hotărâre în Consiliu Local prin care vom acorda tablete gratis tuturor copiilor din școală generală Vizantea-Livezi, care provin din familii cu venituri mai mici de 1000 lei pe membru de familie.

Faptul că la nivelul școlii este deja implementat catalogul electronic și fiecare învățător/profesor a primit tabletă încă de anul trecut, facilitează, în această perioadă, relația copil-profesor-părinte și nu ne mai rămâne decât să acordăm și tablete copiilor cu SIM-uri de internet, care se pot conecta însă și la routerele de internet gratis montate în comună prin programul WIFI4YOU!

 Sper că în cel mai scurt timp să furnizam tabletele copiilor, însă asta depinde de rapiditatea furnizorilor”, a anunțat Dragoș Ciobotaru, primarul comunei Vizantea – Livezi.

Articolul precedentAurelian Bădulescu, semnal de alarmă, după adoptarea tacită a Autonomiei Ținutului Secuiesc: Domnule Ciolacu, ați girat o CERERE DE DIVORȚ între PSD și Ardeal
Articolul următorOrban, atac dur la adresa PSD, după adoptarea tacită a autonomiei Ținutului Secuiesc, în Camera Deputaților