Prefectul județului Vrancea, Nicușor Halici, a aprobat azi prelungirea cu două ore zilnic a programului de lucru la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Vrancea. Astfel, angajații de la Pașapoarte vor veni la serviciu la ora 6:30 în loc de 8:30 pentru a reduce teremenul de așteptare în vederea obținerii documenteleor necesare. Prin activarea acestui interval de două ore, pentru toate cele trei ghișee, se crează o disponibilitate pentru încă 60 de locuri.
În perioada 20 iunie -19 august 2022, pentru a crește capacitatea de preluare și procesare a cererilor de pașapoarte în sezonul estival, programul de lucru cu publicul va fi următorul:
– luni, marți, joi, vineri: orele 6.30 – 16.30
– miercuri: orele 6.30-18.30

”Am luat această decizie pentru a scurta timpii de așteptare, dar și pentru a da posibilitatea mai multor persoane de a-și face un pașaport. Este o perioadaă foarte aglomerată atât pentru angajații Serviciului de Pașapoarte Vrancea cât și pentru vrâncenii care doresc să plece în străinătate. Vrâncenii nu trebuie să simtă că este o perioadă în care numărul de solicitări crește“, a spus prefectul Nicușor Halici.

Vrâncenii care se prezintă la ghișeele existente la nivelul Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte fără programare vor fi intercalați printre cei care au programare pe platforma epasapoarte.ro.