Primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula – PSD, a postat pe Facebook un mesaj princare cere liderilor social democrați retragerea de la guvernare. De asemenea, el îi cere premierului Viorica Dăncilă să demisioneze, alături de întregul Cabinet.
„Cred că poporul a spus Partidului Social Democrat suficient. Este momentul să înțelegem mesajul pe care ni l-au transmis oamenii. Clar și transparent cetățenii spun că noi trebuie să plecăm de la guvernare. Cred că este momentul să recunoaștem că acesta nu a fost un simplu vot, iar europarlamentarele din 2019 au echivalența unor alegeri parlamentare. Acest vot ne delegitimează pentru a conduce Guvernul României. Consider că în actualul context european și național cei care au câștigat aceste alegeri trebuie să își asume guvernarea. Românii așteaptă ca un nou guvern să rezolve problemele acestei țări. Totodată, am convingerea că România trebuie să aibă o opoziție de stânga puternică. Însă într-o opoziție de stânga veritabilă nu își mai pot găsi locul Oprișani, Ștefănești și Bădălăi!
Rezumând, doamna Dăncilă, vă rog să vă dați demisia! Doamnelor și domnilor miniștri, vă rog să vă dați demisiile! Astăzi, românii spun că PSD trebuie să fie în opoziție !” , a scris primarul PSD al Bacăului pe Facebook.

Articolul precedentSindicatul Penitenciarelor, mesaj către Dragnea: bine ai venit acasă, Liviu! Câteva sfaturi pentru șederea în pușcărie
Articolul următorFOTO Ursuleț rătăcit, salvat de oameni cu suflet