USR Vrancea a „îmbogățit” rezerva de cadre cu doi politicieni foști liberali. Este vorba despre fostul deputat PNȚCD Dan Nichita, care a trecut și pe la PNL, în anii 2000, dar și despre Liviu Macovei, fost candidat la Senat pe listele PNL, al cărui nume s-a vehiculat ca potențial candidat liberal la Primăria Focșani, el fiind înscris în cursa internă din partid. „Am decis să demisionez pentru că nu mă mai regăseam în acest partid. Acolo sunt oameni de valoare, cu care am lucrat mult timp, dar am decis să mă înscriu în USR Vrancea. Dacă voi fi validat, probabil că voi dori să candidez la Primăria Focșani din partea USR, dar asta va decide partidul„, a declarat Liviu Macovei. „Nu comentez decizii personale ale domnului Macovei. Este un om pregătit, căruia îi urez succes în noua structură politică în care a decis să intre. Demisia pe care am primit-o nu conține motive. În politică, never say never„, a declarat senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea.

Liviu Macovei în campania PNL
USR Vrancea

Echipa de conducere a USR Vrancea s-a ales la conferința județeană din 6 iulie, Biroul Județean având cinci membri, printre care președinte Cosmin Timofte, membru Dan Nichita, vicepreședinți Lavinia Tâlvăr, Mihăiță Lepădatu și Sorin Mădularea. De asemenea, membru în Comisia de Arbitraj este Alexandra Tătaru, o apropiată a primarului PSD al Focșaniului, Cristi Misăilă, salariată a cabinetului parlamentar al deputatului USR Claudiu Năsui.

Dan Nichita. Sursa foto – Vrancea altfel

Președintele USR Vrancea, Cosmin Timofte, nu a dorit să comenteze noua structură a filialei județene: „Vom avea o conferință de presă, sâmbătă, unde va fi prezent și domnul deputat USR Claudiu Năsui, și vom răspunde la toate întrebările jurnaliștilor„, a declarat Timofte.

 

Articolul precedentE85, blocat în județul Bacău. Se folosește o rută ocolitoare
Articolul următorZona seismică Vrancea s-a mișcat, azi noapte