S.C. Parking Focșani S.A. anunță că, începând cu data de 10.10.2019, se pot prelungi contractele de închiriere a locurilor de parcare pentru anul 2020. Perioada limită până la care se pot prelungi contractele de închiriere a locurilor de parcare este de 31.12.2019, acest lucru este de altfel stipulat și în contractul pe care fiecare beneficiar l-a semnat cu societatea noastră, prelungirea nefăcându-se automat în lipsa unei solicitări explicite. Totodată însă, pentru eliminarea unor situații nedorite, considerăm că este mai mult decât necesar să reamintim cetățenilor din Municipiul Focșani această prevedere.
Totodată, precizăm faptul că prelungirea se poate efectua și pe site-ul nostru www.parking-focsani.ro , accesând secțiunea PLATA ON-LINE ! Sistemul va emite automat factura și actul adițional de prelungire a contractului. Sistemul nu va funcționa în cazul celor care au I.T.P. expirat în baza noastră de date. Nu în ultimul rând, precizăm faptul că persoana care nu va solicita prelungirea contractului până la data mai sus menționată, își pierde dreptul de preemțiune, locul respectiv de parcare urmând a fi atribuit pe principiul ” primul venit, primul servit „.
Actele necesare prelungirii contractului sunt următoarele :

1. Copie certificat de înmatriculare cu viză I.T.P. valabilă ;
2. Abonamentul de parcare în vederea vizării anului 2020 ;

Pentru alte detalii, vă stăm la dispoziție la sediul instituției din Strada Ștefan cel Mare nr. 21, de Luni până Joi între orele 08:00 – 11:00, 13:00 – 16:00 și vineri între orele 08:00 – 14:00, la telefon 0337/401513, pe site-ul www.parking-focsani.ro și pe facebook, pe pagina oficială – Parking Focsani S.A. (comunicat SC Parking SA Focșani)

Articolul precedentS-a rezolvat situația trecerilor de pietoni fără sfârșit din Focșani – au mai pus una în plus
Articolul următorDroguri și medicamente, o combinație care a dus o femeie la spital