Premierul Ludovic Orban l-a numit, joi, pe Nini Săpunaru, un veteran al PNL Vrancea, în funcția de secretar de stat al Departamentului pentru relația cu Parlamentul, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Nini Săpunaru are 56 de ani și a condus mult timp organizația din Vrancea a PNL și a fost parlamentar în trei legislaturi, dar a devenit cunoscut ca șef al vămilor în perioada 1997 – 1999, în guvernul Victor Ciorbea. A fost perioada în care instituția a fost în centrul unor mari scandaluri de corupție privind contrabanda cu țigări și alcool.

La alegerile din 2016, el nu a mai fost pe listele de candidați ale PNL la Parlament. Potrivit portalului Justiție Curată, lui Săpunaru i s-a reproșat în interiorul partidului relația de prietenie cu baronul PSD Marian Oprișan, dar și contractele de consultanță obținute de firma la care a fost acționar – SC Europroiect – pentru drumurile județene, din subordinea Consiliului Județean Vrancea, condus de același Marian Oprișan, scrie G4Media.

Foto: Nini Săpunaru și Ludovic Orban (Sursa: Facebook Nini Săpunaru)

Articolul precedentULTIMA ORĂ Accident între Panciu și Tișița: o mașină a ieșit în decor, două persoane rănite
Articolul următorVIDEO Intervenție a pompierilor pentru a salva o pisică blocată la etajul 7 al unui bloc. Din păcate, pisica a sărit în gol