În această perioadă, este indicat să petrecem mult timp acasă, pentru a fi siguri că nu ne îmbolnăvim, chiar dacă restricțiile din starea de alertă cauzată de pandemia de coronavirus au fost ridicate.

Statul acasă nu înseamnă însă că ești privat de anumite preparate. Dacă îți este poftă de o mâncare anume, poți folosi o aplicație de food delivery, ca să faci o comandă la domiciliu. Acum, majoritatea restaurantelor din România livrează mâncare, așa că iată de unde poți comanda masa de prânz sau cina!

KFC

Dacă îți este poftă de KFC, poți comanda rapid un meniu cu crispy strips sau hot wings, care va fi livrat chiar la tine acasă. Poți alege dintr-o gama variată de preparate și ai la dispoziție mai multe meniuri avantajoase, pe care le poți savura alături de prietenii tăi. Dacă plănuiești o seară alături de cei dragi, poți comanda „30 Crispy Bucket” sau un „Giant Bucket”, ca să mâncați pe săturate.

Salad Box

Restaurantele Salad Box livrează mâncare la domiciliu în mai multe orașe din România, așa că poți profita de acest lucru și îți poți comanda, pentru prânz, o salată delicioasă, cu pui, somon sau carne de vită. În plus, la Salad Box îți poți „personaliza“ salata după propriile preferințe, așa că poți alege dintr-o gamă variată de ingrediente, testând noi arome de fiecare dată.

McDonald’s

Acum, poți comanda de la McDonald’s clasicul Happy Meal, dar și multe alte meniuri avantajoase, care cuprind un sandviș, o porție de cartofi prăjiți și o băutură răcoritoare. De asemenea la McDonald’s, te așteaptă și vechile oferte de COMBO 1+1, dar și noi preparate delicioase, pe care ar trebui să le încerci.

Subway

Dacă îți este poftă de un sandvici delicios cu vită sau pui, tot ce trebuie să faci este să verifici dacă Subway livrează la tine în oraș. În meniul lor, vei găsi și salate, dar și wrapuri vegetariene. Iar, pentru micul dejun, poți comanda unul dintre sandviciurile clasice cu ou poșat și bacon, sau un sandvici fresh, cu ton și legume.

Dabo Doner

Comenzile la mâncarea acasă sunt la ordinea zilei la Dabo Doner, în această perioadă. Restaurantul livrează, în fiecare zi, diverse preparate cu specific oriental, în mai multe orașe din țară. Așa că dacă îți este poftă de un doner de vită sau de pui, sau chiar de unul vegetarian, poți comanda de la Dabo Doner. În plus, în meniu vei găsi și hamburgeri, dar și sandviciuri cu snițel sau crispy chicken.

Cartofisserie

Cei de la Cartofisserie livrează, acum, meniuri delicioase cu cartofi prăjiți, în mai multe orașe din țară. Dacă îți este poftă de o porție fierbinte de cartofi cu sos de brânză, poți comanda de la Cartofisserie un meniu complet, care cuprinde și frigărui de pui sau cârnăciori picanți.

Pizza Hut

Pizza Margherita sau Pizza Quatro Formaggi? Dacă nu te poți decide, le poți comanda pe amândouă de la Pizza Hut. Restaurantul livrează în mai multe orașe din România, și pune la dispoziția clienților un meniu variat, care cuprinde atât pizza, cât și bruschette, aripioare sau costițe barbeque, quesadilla de pui sau paste cu ciuperci, carne de vită sau pui.

Noodle Pack

Dacă îți place mâncarea asiatică, îți recomandăm restaurantul Noodle Pack, de unde poți comanda noodles cu pui, vită sau creveți. De asemenea, în meniu vei găsi mai multe oferte avantajoase, dar și alte preparate asiatice, cum ar fi pachețelele de primăvară, puiul Shanghai, orezul cu pui crispy, tofu sau creveți.

Taco Bell

Nu ai încercat până acum burrito, taco sau chalupa? Nu-i nimic! Acum poți comanda la Taco Bell oricare din aceste preparate cu specific mexican. Poți alege un meniu de familie, care cuprinde mai multe feluri de mâncare, sau un meniu simplu, care cuprinde un preparat principal, o garnitură și o băutură răcoritoare. Iar pentru desert, îți recomandăm o porție de churros, cu sos de caramel.

Toate aceste restaurante livrează acum mâncare la domiciliu în mai multe orașe din România, așa că poți verifica pe aplicațiile de food delivery de unde poți comanda ceva delicios, iar în cel mai scurt timp, un curier îți va aduce mâncarea acasă.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Lia Olguța Vasilescu, karatista iute la mânie. Arestată preventiv pentru mai multe infracțiuni
Articolul următor100% TU DECIZI! Nicolae Robu, primarul îndrăgostit de palmieri și papagali. Finanțări ilegale din dragoste de fotbal