Motocicliștii și-au dat întâlnire în Munții Vrancei. Sute de iubitori ai motoarelor sunt așteptați să-și etaleze caii putere la cea de-a VI-a ediție a MAN ROMÂNIA LEPȘA MAGICĂ. Motocicliștii se vor caza în Tabăra Gălăciuc, evenimentul fiind parte din seria întrunirilor pe care comunitatea motocicliștilor le organizează pe tot parcursul anului. Vor fi prezentări, discuții, schimburi de experiență, distracție, concursuri dar și acțiuni umanitare. Motocicliștii vor face donații copiilor din centrele DGASPC Vrancea din Panciu. Sâmbătă, 14 iulie, este programat concertul trupei The Rock, care interpretează melodiile celebrei formații AC/DC.

”Vă așteptăm cu drag să turăm motoarele pe curbele strânse din codrii Vrancei, la cea de a VI-a ediție M.A.N. ROMANIA LEPȘA MAGICĂ!!!
În program: sesiuni de ride-test, povești de călătorie, prezentări și vânzări moto & echipamente, cursuri de pilotaj & intervenție în caz de accident rutier, concerte rock, bere, prietenie, foc de tabără, concursuri, trial show.”, au scris organizatorii în prezentarea evenimentului din Vrancea.

Articolul precedentVIDEO Focșăneanul Lambrino a lansat o nouă piesă compusă alături de Alex Velea
Articolul următorULTIMA ORĂ Accident cu doi răniți pe E85