Omul de afaceri Liviu Macovei intenționează să candideze la postul de primar al municipiului Focșani șa alegerile locale din anul 2020. Liviu Macovei s-a înscris în cursa internă din PNL Vrancea în vederea nominalizării pentru candidatura la Primăria Focșani. Potrivit deciziei Biroului Politic Național al PNL, până pe data de 15 noiembrie a.c., membrii PNL trebuie să se înscrie în cursa internă pentru primăriile de municipiu. Liviu Macovei și-a depus astăzi candidatura la sediul PNL Vrancea, prezentându-și programul de guvernare locală ”Zece pentru Focșani” și un plan de câștigare a alegerilor. Candidatura lui Liviu Macovei la Primăria Focșani este susținută de mai mulți membri PNL Vrancea, inclusiv unii primari liberali din județ. Liviu Macovei s-a mai aflat pe lista de candidați PNL Vrancea pentru Senat, la alegerile parlamentare din 2016.

Până la sfârșitul zilei de astăzi este posibil să se înregistreze și alte candidaturi în interiorul PNL Vrancea, mai ales că este ultima zi de depunere a candidaturilor. Urmează o perioadă de campanie internă, de evaluare, precum și un sondaj, iar în martie 2019 s-ar putea face, deja, nominalizarea candidatului PNL pentru postul de primar al municipiului Focșani la alegerile locale din vara anului 2020.

„Mi se pare cam devreme depunerea candidaturilor, dar asta a decis Bucureștiul, pentru mine, oricum, e o onoare să fiu susținut de unii primari și de mulți membri de partid din PNL”, a declarat Liviu Macovei.

„Va avea loc un birou politic, în cadrul organizației, în această seară, și, cel mai probabil, vor mai apărea candidaturi, dar asta vom putea ști după terminarea ședinței”, a declarat deputatul liberal Ion Ștefan, cel care a candidat și în 2016 la postul de primar al Focșaniului din partea PNL.

 

Articolul precedentGALERIE FOTO Zăpada a creat un peisaj mirific la Greșu
Articolul următorȘapte liberali pentru Primăria Focșani