În urma scandalului iscat între cadrele medicale și pacienții infectați cu Covid19, dar cu forme ușoare și asimptomatici, care nu au vrut să se supună deciziei de a fi transferați la Râmnicu Sărat și Brăila, Prefectura a decis ca aceștia să rămână internați în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Focșani.

„În cursul zilei de astăzi, din ordinul șefului Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției, motivat de aglomerarea spitalelor de la Adjud și Focșani cu pacienți infectați cu COVID-19, s-a dispus transferul a 50 de pacienți cu forme ușoare sau asimptomatici la spitalele din Brăila (20 de pacienți de la Adjud) și Rm Sărat (30 de pacienți de la Focșani). După o analiză a situației, Instituția Prefectului Județului Vrancea a decis ca pacienții să nu mai fie transferați, către spitalele respective fiind redirecționați viitorii pacienți care se vor încadra la categoria menționată”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Vrancea.

Articolul precedentULTIMA ORĂ 30 de pacienți cu Covid19, asimptomatici, vor fi mutați la spitalele din Râmnicu Sărat și Brăila. Spitalul din Focșani e suprasaturat
Articolul următorE OFICIAL – Comanda militară a Spitalului Focșani și-a terminat misiunea