Odată cu lăsarea serii, încep probleme în secțiile de vot din Vrancea. În comuna Negrilești, primarul PSD Văsuianu este acuzat că stă în secție permanent și le spune oamenilor cu cine să voteze. Mai mult, președintele și locțiitorul președintelui de secție au fost amendați pentru injurii aduse în secția de votare, acuză reprezentanții Opoziției locale, pentru că ambele comune au majoritate PSD.

„La Negrilesti , reprezentanta USR PLUS, a semnalat ca primarul si viceprimarul sunt in sectie si pe langa. Am rugat-o sa anunte politistul si presedinta BEJ a luat legatura cu seful IPJ si a sesizat situatia. Oricum, politistii au sanctionat la lg 61 /91 si pe presedinte si vicepresedinta.este in legatura cu urna mobila, au fost inscrisi 19 pe lista dar au votat 17(2 nu au fost gasiti acasa). Primarul a stat aproape toata ziua in fata sectiei”, spune Mihăiță Lepădatu, președintele USR Focșani.
Și la Năruja, primarul PSD Grigore Mihăeș și viceprimarul PSD Saulea Ionel sunt acuzați că duc oameni la vot cu mașina și influențează, în secție (foto) alegătorii, spunându-le să voteze cu candidatul PSD, Viorica Dăncilă. Și aici, s-a făcut sesizare la BEJ Vrancea.
Articolul precedentUn consilier PSD, acuzat că a cărat oameni la vot și le-a spus cu cine să voteze
Articolul următorREZULTATE PREZIDENȚIALE 2019. Avem rezultatele EXIT POLL IRES: Klaus Iohannis, învingător!